Voor die prachtige zolder, of dat nieuwe plafond

Zeker bij verbouwingen, maar zelfs bij nieuwbouw, zijn Gyproc-platen een zeer handig instrument. U kan extra ruimtes creëren, of bestaande ruimtes verbeteren en verfraaien. Gyproc is dan ook een populair kwaliteitsproduct.

Heel wat mensen gebruiken de platen bij de inrichting van de zolder. Klusjes & Co zorgt voor een perfect afgewerkte zolder. Indien gewenst plaatsen we eerst isolatie onder het dak. Vervolgens richten wij de zolder in zoals u dat wenst.
Een troef van Klusjes & Co is dat onze ploeg ook onderlegd is in elektriciteit en sanitair. Dit betekent dat wij uw zolder meteen ook op die vlakken perfect kunnen afwerken, zonder dat u moet zoeken naar meerdere vakmannen en u hun activiteiten moet coördineren.

Gyproc is ook ideaal om bepaalde ruimtes in meerdere delen te scheiden of om bijvoorbeeld scheve of kapotte muren achter te verstoppen.
Valse plafonds met Gyproc bieden vele voordelen. Ze zijn ideaal om verlichting in te verwerken en zijn relatief goedkoop.
Gyproc is er voor ieders budget.

De vakmensen van Klusjes & Co komen graag bij u ter plaatse om de situatie te bekijken, om zo degelijk advies te geven. Onze offertes zijn gratis,
aarzel dus niet om ons te contacteren.

Desgewenst kan u ons ook inschakelen om de nieuwe wanden te schilderen.

Back to Top